One page SEO


SEO på din hjemmeside er den del, der kan synes mest kompliceret for mange, men efter en tid kører den bare på automatisk. Der er en lang række arbejdsgange at se på, og der er altid mere at vide og at lære. Hvis du ser på On Page SEO som at fjerne fejl, og optimere mere og mere har du et ret godt billede. Det handler om at sikre, at Google er i stand til at indeksere din hjemmeside rigtigt og korrekt og forstå, hvad hver enkelt side faktisk handler om. Der er mere avancerede metoder, men vi vil ikke gå ind på nogen af ​​disse lige her, det er bedre at starte med det grundlæggende. Men hvis du vil vide mere så kan vi hjælpe

Faktorer, du nok har brug for at se på
Der er et stort antal faktorer, der kommer i spiller. Og til at starte med vil vi gerne løfte en advarselfinger, prøv dog ikke at snyde. Det er let som mange nybegynder at tænke på at narre Google, men hvis du synes, det er let, at det fører til fejl, og Google er meget god og bliver for hver dag bedre til at genkende fusk og snyd. Med det sagt kan vi se nærmere på, hvad der er vigtigt. Hvis du ønsker noget support på din On Page, finder du et nyttigt værktøj her. Sørg for at medtage nøgleordet i følgende elementer på den enkelte side:

titel
H1, H2 osv
Fetstilat
Afsnit
Volume
I billeder bland andet Alt-tekst
I interne links til siden
I metabeskrivelse
I meta-nøgleord (ikke for Googles skyld ignorerer de dem)
Generelt på webstedet er der også en masse ting at tænke på. Hvis ovenstående punkter er specifikke på side, dvs. på side for en bestemt side, er følgende generelt på side for hele websitet.

Simpel navigation, let at finde til alle sider på webstedet
Unikke og forskellige titler, overskrifter og tekster på alle sider
Undgå for meget code som Javascript
Har en klar og tydelig struktur ( som også kalles hierarki) på webstedets sider og mapper
Hver side skal have sin egnen og enkel url
Undgå at vise det samme indhold på flere sider
Har ikke for mange links på en side (100 max)
Har ikke et for dybt hierarki, har få klik på det faktiske indhold
Har riligt med tekst på siderne
Har nok og genre mange sider
Sørg for ikke at forsøge at optimere en side til for mange forskellige søgeord, brug flere forskellige

Opdatere din side
Så er der nogle punkter, vi er nødt til at tackle, fordi det er almindeligt at ske i starten. Dette er ting, der kan føre til straffe eller filtre af forskellige slags.

OBS Kopier ikke andres tekster!!!!!!!!!!!!
Skjul ikke indhold for at nærre Google, som du ser for besøgende i søgemaskinerne

Vi på SBS medier har skrivit tekser for denne arbejdsomme elektriker på Amager i København. Det kører til kunder og er derfor relevant for folk det søger efter en elektriker i områder. Derfor har vi brugt søgordet elektriker Amager.
De har også en låsesmed på amager så vi har skrivet om begge søgord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.